Pasisir Papuma

Pantai Papuma ya iku salah sawijiné pantai dumunung ing kutha Jember. Jejuluk pasisir Cape Papuma amarga ana pérangan segara lan minangka Cape. Lokasi Tanjung Papuma Jember dumunung ing sisih kidul [1], ing désa kecamatan Lojejer Wuluhan. Ing saka tengah kutha iku dohé ya iku 45 kilometèr. Kanggo nggayuh lokasi pantai Papuma butuhake saentara satunggal jam[2].

Cathetan sukuBesut

ReperensiBesut