Pathi, Pathi

Pathi iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Pathi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPati
Pathi kapernah ing Jawa Tengah
Pathi
Pathi
Pathi kapernah ing Indonésia
Pathi
Pathi
Koordhinat: 6°44′25″S 111°03′27″E / 6.7403°S 111.05739°E / -6.7403; 111.05739Koordhinat: 6°44′25″S 111°03′27″E / 6.7403°S 111.05739°E / -6.7403; 111.05739
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)