Pathuk, Gunungkidul

kacamatan ing Kabupatèn Gunung Kidul, Indonésia

Pathuk iku kacamatan ing Kabupatèn Gunungkidul.[1]

Pathuk
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPatuk
Pathuk kapernah ing Ngayogyakarta
Pathuk
Pathuk
Pathuk kapernah ing Indonesia
Pathuk
Pathuk
Koordhinat: 7°57′44″S 110°14′26″E / 7.96223°S 110.24048°E / -7.96223; 110.24048Koordhinat: 7°57′44″S 110°14′26″E / 7.96223°S 110.24048°E / -7.96223; 110.24048
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.03.04

DésaBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.