Patty

Patty minangka daging empuk, biasane bunder, sajian daging lan / utawa kacang-kacangan, biji-bijian,janganan, utawa alternatif daging . Pathet ditemokake ing macem-macem masakan ing saindenging jagad.

Patty
Hamburger patty.jpg
A ground beef hamburger patty
Jeneng liyanéburger
JinisMain dish, Sandwich
Hawa ajanganHot
Woworan pokokground meat, meat alternatives, vegetables, grains, and/or legumes
Buku masakan: Patty  Médhia: Patty

Woworan kasebut kompak lan dibentuk, biasane dimasak, lan disajikake kanthi macem-macem cara. Sawetara panganan sing diarani "roti lapis" nggunakake bahan ing njeron kerak kue sing banjur dipanggang utawa digoreng. Sawetara roti lapis diwenehi roti, banjur dipanggang utawa digoreng.