Tuduhaké menu pokok

Paus Santo Benediktus II (???-685) punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (684-685). Piyambakipun nggantosaken Paus Leo II, nanging éwadéné kapilih ing taun 683 piyambakipun boten dipuntahbisaken ngantos taun 684, amargi ijin saking Kaisar Konstantin IV Pogonatus boten pikantuk dumugi pirang-pirang wulan sasampunipun pamilihan wau.

Santo Benediktus II
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed684
Term ended685
SadurungéLeo II
DiterusakéYohanes V
Personal details
Jeneng lairboten dipunmangertos
Lairboten dipunmangertos
Pati685
Other popes named Benediktus

Piyambakipun pikantuk setunggaling dekrit saking sang Kaisar bilih penahbisan Paus boten merloaken konfirmasi malih saking Kamaharajan utawi Eksarka Italia.


Dipunrumiyini
déning:
Leo II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes V