Pedhèt

A pedhet (calves jamak) iku domestik enom sapi . Kewan sapi dikembangke dadi sapi diwasa utawa disembelih amarga daginge, diarani daging pedhet, lan ndhelik .Tembung pedhet uga digunakake kanggo sawetara spesies liyane. Deleng " Kewan liyane " ing ngisor iki.

Pedhet ing alas Anyar, Inggris
Calving (langkah demi langkah)
Pedhet anyar.