Peen tong

Tong peen utawa pian tang ( Chinese ) lan wong tong ( Chinese ), yaiku salah sawijining olahan gula coklat lan permen gula Cina sing digunakake ing macem-macem panganan cuci mulut Cina lan uga dikonsumsi dhewe minangka cemilan. Ing China, didol nganggo papan utawa bentuk bata ing paket sak pon, lan sok-sok minangka barang panganan akeh.

Peen tong ing supermarket ing Haikou, Hainan, China