Tuduhaké menu pokok
Sèl kama lan sèl endhog ketemu njalari awor

Awor utawa fertilisasi utawa pambuahan (singami) iku leburé rong gamet sing bisa wujud nukleus utawa sèl-sèl mawa nukleus kanggo minangka sèl tunggal (zigot) utawa paleburan nukleus. Lumrahé nglibataké panggabungan sitoplasma (plasmogami) lan nyawijèkaké bahan nukleus (kariogami).

Uga delengenBesut