Tuduhaké menu pokok

Pendhidhikan akademik iku siji pendhidhikan dhuwur kang diarahaké mligi marang panguwasan lan pangembangan disiplin ngèlmu kawruh, tèknologi, lan/utawa seni tinamtu, kang nyakup program pendhidhikan sarjana, magister, lan dhoktor.

Ékan pendhidhikan penyelenggaraBesut

Uga delengenBesut