Tuduhaké menu pokok

Pendhidhikan profèsi iku siji pendhidhikan dhuwur sawisé program pendhidhikan sarjana sing nyiapaké peserta dhidhik supaya duwé pagawéan kanthi persyaratan keahlian mligi. Lulusan pendhidhikan profèsi bakal dianugerahi sesebutan profèsi.

Ékan pendhidhikan penyelenggaraBesut