Tuduhaké menu pokok

Peradaban lembah Nil ing Mesir, Afrika lair amarga kaanan lemah kang subur ing saindenging pinggir kali kang disebabake nalika banjir gawa blethok. Amarga iku akèh manungsa kang péngin urip ing kono. Peradaban lembah Nil didegake déning warga Mesir kunoa.