Tuduhaké menu pokok

Perang Kosovo utawa Konflik Kosovo dipigunakaké kanggo mratélakaké rong prastawa pasulayan ing Kosovo:

  1. Wiwitan taun 1998[1]–1999: Perang antara Pulisi lan paramilitèr Yugoslavia, lan paramilitèr Kosovo.
  2. 1999: Pembomam NATO marang Yugoslavia antara tanggal 24 Maret nganti 10 Juni, 1999,[2] nalika NATO nyerang sasaran sipil lan militèr Yugoslavia, para pambrontak Albania nerusaké paprangan marang wadyabala Yugoslavia, ing satengahing pangungsèn gedhèn-gedhènan sing ndunungi Kosovo.

Isi

Uga delengenBesut

GalleryBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut