Tuduhaké menu pokok

Godhong mahkota (kembang)

(Kaelih saka Petal)
Kembang Tetrameric Primrose Willowherb (Ludwigia octovalvis) nuduhaké pétal lan slaga (sépal).

Pétal (saka Basa Yunani kuna pétalon "godhong", "pelat tipis") utawa godhong makutha) iku bagéan saka makutha siji kembang. Corolla iku gabungan saka pétal lan slaga (sépal) ing siji kembang.

GaleriBesut

RujukanBesut