Pete Buttigieg

Wali Kutha South Bend, Indiana

Peter Paul Montgomery Buttigieg (lahir 19 Januari 1982) inggih punika Wali Kutha South Bend, Indiana, ingkang njabat wiwit tanggal 1 Januari 2012. Panjenenganipun kapilih minangka wali kutha ing Pemilu Wali Kutha 2011[2][3] lan 2015.[4][5]

Pete Buttigieg
Pete Buttigieg by Gage Skidmore.jpg
Wali Kutha South Bend 32
Wiwit linggih
1 Januari 2012
Kang sadurungéSteve Luecke
Rerincèn dhiri
LairPeter Paul Montgomery Buttigieg[1]
(1982-01-19) Januari 19, 1982 (umur 40)
South Bend, Indiana, Amerika Sarékat
Parté pulitikDhémokrat
SisihanChasten Glezman (o. 2022)
IbuJ. Anne Montgomery
BapaJoseph Buttigieg
Wiyata
Sana jaringan

Miyos ing South Bend, 19 Januari 1982, saking sarimbit Jennifer Anne (née Montgomery) lan Joseph Buttigieg.[6] Garwanipun asma Chasten Glezman.[7][8][9]

Cathetan sukuBesut

  1. "Phi Beta Kappa elects 92 seniors to Harvard chapter". Harvard Gazette. 10 Juni 2004. Dibukak ing 28 January 2017.
  2. "Historical Election Results". Indiana.gov Voter Portal. Dibukak ing 10 April 2019.
  3. "South Bend, IN Mayor". Our Races. Dibukak ing 9 April 2019.
  4. Peterson, Mark (3 November 2015). "South Bend Mayor Pete Buttigieg wins re-election". WNDU-TV. Dibukak ing 18 July 2017.
  5. "South Bend, IN Mayor". Our Races. Dibukak ing 1 May 2019.
  6. Victoria St. Martin (28 January 2019). "'It's been a good trip.' Father of Mayor Pete Buttigieg dies after illness". South Bend Tribune.
  7. Trebay, Guy (18 Juni 2018). "Pete Buttigieg Might Be President Someday. He's Already Got the First Man". The New York Times. Dibukak ing 1 April 2019.
  8. "South Bend Mayor Pete Buttigieg announces engagement". WNDU. 28 Desember 2017. Dibukak ing 21 Maret 2019. Check date values in: |date= (pitulung)
  9. "Faculty and Staff". Tma-el.org. Dibukak ing 2019-03-26.