Peter Dinklage

Peter Hayden Dinklage (lair ing Amérika Sarékat, 11 Juni 1969; umur 53 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Dinklage, 2013

Cathetan sukuBesut