Peugeot 605 minangka salah sawijining jinis mobil eksekutif sing diproduksi dening prodhusèn mobil saka Prancis yaiku Peugeot antarané taun 1989 tekan 1999.

Peugeot 605
Peugeot 605 red vr.jpg
ProdhusènPeugeot
Mangsa sajroning produksi1989–1999
1995–1999 (facelift)
Modhèl sakdurungéPeugeot 604
Talbot Tagora
Modhèl sawiséPeugeot 607
KlasExecutive car (E)
Wangun rangka4-door saloon
LayoutFF layout
Mesin
Let sumbu rodha2,799 mm (110.2 in)
Dawa4,763 mm (187.5 in)
Amba1,798 mm (70.8 in)
Dhuwur1,419 mm (55.9 in)
Bobot kothong1,500 kg (3,307 lb)
Mobil sajinisCitroën XM[1]
DesainerPininfarina

SajarahBesut

Peugeot 605 minangka mobil sing digawé ing rangka sing padha karo mobil jinis Citroën XM lan dadi panerus kanggo Citroën lan ditampa kanthi apik, nanging dodolan Peugeot 604 munggahé alon banget tinimbang jinis Citroën, sing metu produksi patang taun kepungkur. Model Peugeot 505 sing populer, banjur metu ing akhir taun 1980an lan wiwitan taun 1990an kanggo nggawé jinis mobil loro, yaiku mobil kulawarga 405 lan mobil eksekutif 605.[2]

Peugeot 605 pre facelift
Peugeot 605 pre facelift (rear)

Peugeot njaga versi 505 diproduksi nganti taun 1992 lan wis ngrancang ngganti karo versi estet saka 605, nanging rencana kanggo model iki diprodhuksi pungkasane ditinggalake.

Iki diluncurake ing wulan Juli 1989 kanthi wujud drive sisih kiwa lan diluncurake menyang pasar Inggris ing separo pisanan taun 1990, ing bentuk pemacu langsung. Ing wektu peluncuran asli, mung mesin bensin sing kasedhiya.[3]

Ing April 1990, turbodiesel ngetutake, lan banjur diesel sing diarepake alami ditambahake ing musim gugur 1990.

Tingkat peralatan sing dhuwur, interior sing mewah, nunggang lancar, lan penanganan luar biasa minangka titik sing kuwat kanggo 605. Nanging Peugeot mesthi berjuang supaya bisa sukses karo mobil gedhe ing njaba Prancis, lan 605 ora beda. Rupa-rupane padha karo desain lan tampilan Peugeot 405 sing luwih cilik supaya prentah rega premium, dene papan pemuka uga menehi kritik tumrap desain sing ora diweruhi.[4]

PSA Peugeot Citroën, kayadene Vauxhall / Opel, durung bisa ngatasi masalah "merek mewah" kanthi efektif, pasar mobil kasebut bakal entuk penghargaan babagan segmen saka pabrik saka siji pabrik, kaya Lexus / Toyota, Acura / Honda, lan Audi / Volkswagen.

Kajaba iku, kaya XM, 605 wiwitane ngalami masalah kualitas sing nyebabake akeh gangguan utawa cacat (utamane karo elektrik ambisius). Operasi kelingan sing ekstensif ditindakake kanthi akeh biaya, ing endi sistem kabel lan sistem exhaust kamar mesin (uga ana pirang-pirang bagean liya) diijolake, nanging banjur kerusakan reputasi mobil kasebut wis ditindakake.

Ing taun 1995, Peugeot nyoba ngatasi masalah kasebut kanthi mbukak 605 sing dirombak kanthi lengkap (ditepungi minangka model "Fase 2"; iku nampa facelift sing katon modern ing wektu kasebut, nanging uga interior wutah banget kanthi menehi kontrol ergonomik lan tampilan sing seger. Diesel sing cita-cita alami diterusake ing wektu iki, amarga 406 anyar diselehake kanggo ngilangake spesifikasi 605s ngisor.[5]

Kinerja lan nangani uga saya apik, lan akeh masalah keandalan wis dirampungake. Perkembangan teknologi digawe, sing paling apik yaiku airbag sisih, sanajan adol tetep murah.

Sawise diluncurake Peugeot 406 sing ditampa kanthi apik (sing luwih gedhe tinimbang 405 sing diganti) ing taun 1995, dodolan 605 mudhun nganti cedhak tingkat sing ora pati penting, lan kanthi tenang mudhun ing wulan September 1999. Pengganti 605, Peugeot 607, diluncurake ing musim gugur taun 1999 lan wis rada sukses ing pasar domestik lan ekspor.

Pungkasane 605 prodhuksi ing taun 1999 mbuwang pungkasan "Peugeots generasi" 05 taun ing Eropa sawise luwih saka rong puluh taun, generasi iki diwiwiti taun 1977, kanthi 305.

Peugeot 605 post facelift
Peugeot 605 post facelift (rear)






MesinBesut

 
Peugeot 605 V6 12V (petrol engine)

Ana Wolung jinis mesin bensin ditawakake sajrone mobil 605:

  • 2.0 liter 8 katup injeksi bahan bakar injeksi bahan bakar-papat, 84 kW (114 PS; 113 bhp)
  • 2.0 liter 8 injeksi bahan bakar injeksi bahan bakar-papat, 79 kW (107 PS; 106 bhp)
  • 2.0 liter 8 injeksi bahan bakar-injeksi bahan bakar-papat, 89 kW (121 PS; 119 bhp) versi ora katalis kasedhiya ing pirang-pirang pasar ngasilake 94 kW (128 PS; 126 bhp)
  • 2.0 liter 8 katup bahan bakar sing disuntik bahan bakar kanthi turbocharged papat, 108 kW (147 PS; 145 bhp)
  • 2.0 liter 16 bahan bakar injeksi sing disuntik-inline-papat, 97 kW (132 PS; 130 bhp)
  • 3,5 liter 12 injeksi bahan bakar V6, 123 kW (167 PS; 165 bhp)
  • 3,0 liter 24 injeksi bahan bakar V6, 147 kW (200 PS; 197 bhp)
  • 3,0 liter 24 injeksi bahan bakar V6, 142 kW (193 PS; 190 bhp)
  • Uga telung mesin diesel:
  • 2,1 liter 12 katup biasane kanthi intine-papat, injeksi ora langsung, 60 kW (82 PS; 80 bhp)
  • 2.1 liter 12 katup turbocharged inline-papat, injeksi ora langsung, 80 kW (109 PS; 107 bhp)
  • 2,5 liter 12 katup turbocharged inline-papat, injeksi ora langsung, 95 kW (129 PS; 127 bhp)[6]

Mesin bensin patang silinder lan diesel biasane aspirasi (sing tekan taun model 1991), sanajan dipercaya, umume dianggep cukup larang karo bobot mobil. Malah turbodiesel mlebu kritik kaya ngono, kanthi mesin sing sregep mbutuhake bahan bakar dadi pesaing sing luwih gedhe.

Papat bahan bakar sing disuntik bahan bakar-papat luwih becik ditampa sanajan dikritik amarga ora kurang sithik lan tengah, dene 170 PS (125 kW) V6 sing kuwat banget dikritik amarga ekonomi bahan bakar miskin nalika digabung karo kotak gear otomatis. Ing wiwitan taun 1993, kabeh mesin PRV V6 ilang pamindhahan mesin 12 cc, supaya pas ing kelas pajeg ngisor ing Swiss.[7]

Jeksa Agung bisa ngetokake padha kena pengaruh ing ndhuwur versi V6 24, senadyan kabeh silinder rong puluh injap, sanajan kacepetan ndhuwur 235 km / jam (146 mph) nggawe ekonomi bahan bakar miskin luwih bisa ditampa kanthi umum- pelanggan heeled. Diesel turbo 2.1 digunakake sacara umum minangka powertrain sing apik nanging dibuwang karo mesin injeksi langsung anyar sing dikenalake ing taun 1988 dening Audi.

Jinis mobil silinder 2.0 liter (8 katup) mesin bensin papat silinder (150 PS) ditambahake ing taun 1991, lan nyedhiyakake kinerja sing apik, nanging kabukten ora bisa dipercaya. Mengko, turbodiesel 2,5 (130 bhp) ngrampungake lineup diesel. Ing taun 1997, mesin V6 3.0 liter sing lawas diganti kanthi pilihan V6 sing digabungake: kabeh 3.0 liter, 24 katup, 194 PS (143 kW) V6.

Modhèl lan Wangun RangkaBesut

Modhèl lan Wangun Rangka mobil Peugeot 605 meh padha karo mobil Alfa Romeo 164, sing diluncurake ing taun 1987, lan uga digayakan dening Pininfarina. Sanajan meh podho, Peugeot ora nggunakake wangun mobil lawang Papat; sing padha karo Citroën XM.[8] Sajrone rapet karo desain desain Peugeot ing jaman saiki, 605 ngemot persamaan visual sing kuat karo Peugeot 405 sing luwih cilik, umume dianggep mbebayani 605 ing pasar,[9] amarga mobil kasebut ora dibedakake kanthi cukup saka sedulur sing murah.[10]

RujukanBesut

  1. "Citroën XM". citroenet.org.uk. Dijupuk 2011-11-28. 
  2. Buckley, Classic & Sportscar (January 2007), p. 149
  3. Bellu, René, ed. (September 1990). "Salon: Toutes les Voitures du Monde 90/91". l'Auto Journal (ing basa Prancis) (Paris: Homme N°1) (14 & 15): 145. 
  4. Kable, Greg (1996-05-13), "Peugeot plans '706' successor to 605 sedan", Automotive News (Crain Communications, Inc.) 
  5. Kable, Greg (1996-05-13), "Peugeot plans '706' successor to 605 sedan", Automotive News (Crain Communications, Inc.) 
  6. Mustmar, Andi, ed. (1991-10-02). "Produk Baru: Peugeot 605 SRi, cuma rp 120 juta" [New Product: Peugeot 605 SRi, only 120 million rupiah]. Intan Motor (ing basa Indonesia). No. 91 (Jakarta: Yayasan Beraya Press). kk. 8–9. ISSN 0215-7713. 
  7. Salon 90/91, p. 69
  8. "Curbside Classic: 1991 Alfa Romeo 164". thetruthaboutcars.com. Dijupuk 2011-11-28. 
  9. "Four of a Kind: The Alfa Romeo 164 and the "Type Four" Cars". ateupwithmotor.com. Dijupuk 2011-11-28. 
  10. Salon 90/91, p. 68