Tuduhaké menu pokok

Philadelphia inggih punika salah satunggaling Kutha ingkang manggèn wonten ing lintang ler kaliyan 75 ° 09' 40 ° 00 bujur sisih kilèn. Wiyaripun kutha punika 142,6 kilo meter persegi (369,3 kilo meter), daratanipun 135,1 mil persegi (349,9 kilo meter) kaliyan 7,6 mil utawi 19,7 kilo meter awujud wewengkon perairan. Lepen ingkang wonten ing kutha punika wonten Schuylkill, Cobbs, Wissahickon , Creeks Pennypack