Tuduhaké menu pokok

Phoenix iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing praja Arizona, Amérikah Sarékat. Kutha iki ndarbèni kang ndunungi kurang luwih 1,5 yuta jiwa lan dunungé ana ing satengahé ara-ara wedhi. Kutha iki kutha kang gedhé dhéwé kaping 6 in Amérikah Sarékat.

Tokoh saka PhoenixBesut