Pit listrik

Pit listrik sing uga dikenal minangka e-bike utawa ebike yaiku sepeda kanthi ana mesin motor listrik terintegrasi sing bisa digunakake kanggo mbantu propulsi. Akeh jinis e-bike kasedhiya ing saindenging jagad, saka e-pit sing mung duwe motor cilik kanggo ngewangi daya pedal (yaiku pedelecs ) menyang pit-e-motor sing luwih kuat sing luwih cedhak karo fungsionalitas gaya moped . Kabeh duwe kemampuan supaya bisa mlaku kanthi nyopir lan mula dudu motor listrik .

Sepeda Ban Lemak dening Ensey Motor Bikes
Sepeda listrik Tracker Track Track
Sepeda gunung kanthi gaya e-bike: Siklus Siklus
E-bike gaya futuristik: nCycle (2014) sing dirancang dening Hussain Almossawi & Marin Myftiu [1]
E-sepeda gaya moped: metro / oktaf Sepeda A2B