Pitulung:Tapak tangan

Kaca iki ngamot bab kagunaan lan cara nandhatangani utawa napak-astani komentar panjenengan. Masang tapak asta ing kaca dhiskusi lan kaca dhiskusi panganggo migunani banget kanggo mbédakaké komentar panjenengan karo komentar panganggo liyané jroning sawijining kaca dhiskusi. Jroning rembugan utawa dhiskusi utamané kang dawa, tapak asta mènèhi identifikasi jeneng utawa IP sawijining komentar, pametu (pendapat) utawa swara. Ananging tapak asta ora kena dipasang ing kaca artikel.

Cara masang tapak astaBesut

Tapak asta bisa ditambahaké kanthi ngetik 4 wiji karakter tilde (~) saéngga dadi ~~~~ ing pungkasané komentar panjenengan. Kasil saka 4 wiji tilde iki arupa asma panjenengan dalahan tanggal lan jam nalika suntingan panjenengan disimpen. Kanggo 3 wiji tilde ~~~ ngasilaké asma panjenengan waé, déné lima wiji tilde ~~~~~ ngasilaké tanggal lan jam suntingan disimpen tanpa asma panjenengan.

kodhe kodhe kang dikasilkan tampilan
~~~~
[[Panganggo:Panganggo Conto|Panganggo Conto]] 11.25, April 15 2021 (UTC) Panganggo Conto 11.25, April 15 2021 (UTC)
~~~
[[Panganggo:Panganggo Conto|Panganggo Conto]] Panganggo Conto
~~~~~
11.25, April 15 2021 (UTC) 11.25, April 15 2021 (UTC)

Asma samaranBesut

Carané kanthi ngisi bagéan "asma samaran (kanggo tapak asta)" lan pilihan "tapak asta mentah (tanpa pranala otomatis)" diwènèhi tandha cénthang ing kaca preferensi.

Conto cara migunakakéBesut

 
Lokasi tanda tangan panjenengan

Conto isi asma-samaran , yèn asma panjenengan "Panganggo" banjur isèkké ing kolom "asma samaran" (pirsani gambar)

  • [[Panganggo:Panganggo|Panganggo]]([[Dhiskusi_Panganggo:Panganggo|rembugan]])
  • Kanggo tulisan cilik gunakaké <small>
    • conto: (<small>[[Dhiskusi_panganggo:Panganggo|rembugan]]</small>)
    • bakal ngasilaké (rembugan)
  • Kanggo tulisan superscript (teks munggah sithik) dipigunakaké <sup>
    • conto: (<sup>[[Dhiskusi_panganggo:Panganggo|rembugan]]</sup>)
    • bakal ngasilaké (rembugan)
  • Kanggo tulisan subscript (teks mudhun sithik) dipigunakaké <sub>
    • conto: (<sub>[[Dhiskusi_panganggo:Panganggo|rembugan]]</sub>)
    • bakal ngasilaké (rembugan)

Contoh kang wis dadiBesut

Kanggo nirokaké salah siji format ing ngisor, panjenengan diaturi mirsani sumberé kanthi ngeklik sunting, utawa sunting

--  Anda  |  Bicara 

--  Anda   Bicara 

--  Anda  ? 

--  Anda  ► 

--  Anda   Bicara 

--  AndaBicara 

-- Anda


Nyuwun kawigatèn: Diprayogakaké ora masang gambar jroning tapak asta panjenengan!

Yèn kepingin masang foto panjenengan, diaturi masanga ana ing kaca panganggo.

Masang gambar ing tapak asta bakal mènèhi beban kang abot marang peladen (server), ngalonaké aksès data, mbuang amba pita (bandwidth) kanthi sia-sia, ngentèkaké kuota panggunaan Internet panjenengan, sekaligus ngalonaké aksès Internet panjenengan dhéw.

Delengen ugaBesut