Plawikan, Jaganalan, Klathèn

Plawikan iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Plawikan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPlawikan
Plawikan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Plawikan
Plawikan
Plawikan kapernah ing Jawa Tengah
Plawikan
Plawikan
Plawikan kapernah ing Indonésia
Plawikan
Plawikan
Koordhinat: 7°43′24″S 110°33′51″E / 7.72323°S 110.56425°E / -7.72323; 110.56425Koordhinat: 7°43′24″S 110°33′51″E / 7.72323°S 110.56425°E / -7.72323; 110.56425
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)