Plipiran, Bruna, Purwareja

désa ing Indonésia

Plipiran iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Plipiran
Désa
Plipiran kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Plipiran
Plipiran
Plipiran kapernah ing Jawa Tengah
Plipiran
Plipiran
Plipiran kapernah ing Indonesia
Plipiran
Plipiran
Koordhinat: 7°36′08″S 109°55′30″E / 7.60229°S 109.92505°E / -7.60229; 109.92505Koordhinat: 7°36′08″S 109°55′30″E / 7.60229°S 109.92505°E / -7.60229; 109.92505
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2002

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.