Ponggok, Polanharja, Klathèn

Ponggok iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Ponggok
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPonggok
Ponggok kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Ponggok
Ponggok
Ponggok kapernah ing Jawa Tengah
Ponggok
Ponggok
Ponggok kapernah ing Indonésia
Ponggok
Ponggok
Koordhinat: 7°36′35″S 110°38′28″E / 7.60961°S 110.64119°E / -7.60961; 110.64119Koordhinat: 7°36′35″S 110°38′28″E / 7.60961°S 110.64119°E / -7.60961; 110.64119
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPolanharja

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)