Potenza iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Potenza, Region Basilicata. Jembar wewengkon 174 km2. Cacahing sing ndunungi 69.295 jiwa.

DhémografiBesut

Tuwuhing sing ndunungi