Prédhiksi

Prédiksi utawa ramalan iku sawijining pratélan ngenani apa kang bakal kadadéan ing mangsa ngarep, kerep nanging ora tansah dhedhasar pengalaman utawa kawruh. Amarga kerep anané tumpang-tindhih antarané prédhiksi lan ramalan, prédhiksi luwih wujud pratélan yèn sawatara kadadéan dianggep bakal nyata, déné ramalan utawa forecast bisa nyakup asil anggepan kadadéan kang luwih jembar.

Almanak tetanèn tuwa kang misuwur ing Amérikah Sarékat kanggo ngramal cuaca.

RujukanBesut

Pranala njabaBesut