Tuduhaké menu pokok
Sawijining conto pranala ing internèt mawa kursor tetikus sadhuwuré

Pranala (Inggris link utawa hyperlink) iku sambungan ing siji dokumèn sing bisa diklik lan sabanjuré nyambungaké panganggo menyang siji kaca situs wèb utawa menyang siji unsur HTML sajeroning kaca sing padha.