Pranala

Pranala (Inggris link utawa hyperlink) iku sambungan ing siji dokumèn sing bisa diklik lan sabanjuré nyambungaké naraguna menyang siji kaca situs wèb utawa menyang siji unsur HTML sajeroning kaca sing padha.

Sawijining conto pranala ing internèt mawa kursor tetikus sadhuwuré