Pratélan kabiskopan ing Switserlan

Pratélan kabiskopan ing Switserlan yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik Roma sing dipimpin dening biskop utawa ordinaris ing Switserlan.

Para biskop ing wilayah Switserlan bergabung ing Konferensi Waligreja Switserlan.

Saiki ana 10 yurisdiksi, sing endi 8 menika kabiskopan sufragan lan 2 menika keabasan teritorial.

Pratelan kabiskopanBesut

Yurisdiksi Tahta SuciBesut

Keabasan Teritorial

ReferensiBesut

Deleng ugaBesut

Pranala jabaBesut