Pratt & Whitney Canada

Pratt & Whitney Canada (PWC atauP & WC) iku prodhusèn mesin pesawat Kanada. Markas PWC dumunung ing Longueuil, Quebec, ing sajabaning kutha Montreal. Parusahan iki wujud sawijining divisi saka parusahan Amerika Pratt & Whitney (P&W), parusahan iki uga wujud unit usaha saka United Technologies. United Technologies wis mènèhi mandhat donya marang PWC kanggo mesin pesawat sing luwih cilik nalika P & W Amérikah Sarékat ngembangaké lan mrodhuksi mesin sing luwih gedhé.

Pratt & Whitney
Division
IndhustriAerospace
Diyasa1928
Kantor gedhéLongueuil, Quebec
WijilTurbine aircraft engines
Gas turbines
BabonPratt & Whitney
Sana jaringanwww.PWC.ca

ProdhukBesut

RujukanBesut

  • Leyes II, Richard A. (1999). The History of North American Small Gas Turbine Aircraft Engines. Washington, DC: Smithsonian Institution. ISBN 1-56347-332-1. Unknown parameter |coauthors= ignored (|author= suggested) (pitulung)

Pranala njabaBesut

Cithakan:Pratt & Whitney Canada aeroengines