Prenah Seduluran

Urut-urutan kulawarga

Wong tuwa lan sateruseBesut

  • Bapak/ibu
  • Mbah
  • Mbah Buyut
  • Mbah Canggah

Sedulure wong tuwaBesut

  • Pak Dhe/Bu Dhe
  • Pak Lik/Bu Lik

Sedulure bojoBesut

  • Morotuwo: wong tuwane bojo
  • Ipe: dulure bojo

Anak lan sateruseBesut

  • Anak
  • Putu

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut