Pringkuku, Pacitan

kacamatan ing Kabupatèn Pacitan, Indonésia

Pringkuku iku kacamatan ing Kabupatèn Pacitan.[1]

Pringkuku
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPringkuku
Pringkuku kapernah ing Jawa Wétan
Pringkuku
Pringkuku
Pringkuku kapernah ing Indonésia
Pringkuku
Pringkuku
Koordhinat: 8°11′27″S 111°01′52″E / 8.19079°S 111.03102°E / -8.19079; 111.03102Koordhinat: 8°11′27″S 111°01′52″E / 8.19079°S 111.03102°E / -8.19079; 111.03102
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.02

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)