Provinsi Lodz

województwo łódzkie
POL województwo łódzkie 1 flag.svg POL województwo łódzkie COA.svg
Gendéra Provinsi Lodz Lambang Provinsi Lodz
Lodz Voivodship.png

Provinsi Lodz ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Lodz
Jembar 18.219 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


2.597.000


142,5/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


3
21

Kalurahan 177
Babagan administratif

Wojewodzkie lodzkie adm.png

Provinsi Lodz (Polen województwo łódzkie) iku provinsi utawa angka woiwoda-n ing Polen. Provinsi iki kutha krajané Lodz. Sing ndunungi cacahé ana 2.597.000 jiwa.

SajarahBesut

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.