województwo mazowieckie
POL województwo mazowieckie flag.svg POL województwo mazowieckie COA.svg
Gendéra Provinsi Mazowia Lambang Provinsi Mazowia
Wojewodztwo mazowieckie.png

Provinsi Mazowia ing Polen

Katrangan cekak
Kutha krajan Warsawa
Jembar 35.598 km²
Padunung

 - Cacah (2003)
 - Kapadhetan


5.136.000 jiwa
144,3/km²

Powiat

 - Kutha otonom
 - Kabupatèn


4
38

Kalurahan 325
Babagan administratif

Mazowsze Warszawa.png

Provinsi Mazowia (Polen województwo mazowieckie) iku provinsi utawa angka woiwoda-n ing Polen. Provinsi iki kutha krajané Warsawa. Sing ndunungi cacahé ana 5.136.000 jiwa.

SajarahBesut

Provinsi iki diadegaké ing taun 1999.