Prudnik
POL Prudnik COA.svg
Lambang Prudnik
POL Prudnik map.svg
Lokasi Prudnik
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Opole
Jembar: 20,48 km²
Sing ndunungi: 21.170 jiwa (30 Juni 2018)
Pelat nomer kendaran motor: OPR
Alamat
balé kutha:
ul. Kościuszki 3
48-200 Prudnik
Situs wèb resmi: https://prudnik.pl/
Pulitik
Walikutha: Grzegorz Zawiślak

Prudnik (Jerman Neustadt) iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 21.170 jiwa.

Kutha-kutha kembarBesut