Puérto Riko

(Kaelih saka Puerto Rico)

Persemakmuran Puerto Riko iku persemakmuran kanthi wewengkon terorganisasi ing ngisor naungan Amérika Sarékat. Puerto Riko dumunung ana ing sisih wétan Républik Dominika ing Karibia pérangan wétan-lor. Puerto Riko dipérang dadi 78 munisipalitas.

Estado Libre Asociado de Puerto Rico
Commonwealth of Puerto Rico
Patakaning Puerto Riko
Pataka
Cihnabrawit: Joannes Est Nomen Eius
(Latin: "Jenengé John")
Gunagita: La Borinqueña
Dunungpenering Puerto Riko
Kuthagara
lan brehakutha
San Juan
JawatbasaSepanyol, Inggris
PapréntahanPersemakmuran
Kamardikan
• Banyu (%)
1,6%
Population
• Pikira-kira 2006
3.937.316 (-)
• Cacahjiwa -
-
GKK  (ITK)Pikira-kira 2005
• Gunggung
US$68,95 miliar (-)
• Saben wong
US$17.700 (-)
ArtacihnaDolar AS (USD)
Laladan wektuUTC-4
• Mangsa ketiga (AKK)
UTC-4
Durawadasandi787 dan +939
Nagarasandigreha.pr

TokohBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut