Tuduhaké menu pokok

Pulo Ascènsion

pulo ing Britania Raya
(Kaelih saka Pulo Ascension)

Pulo Ascension iku sawijining pulo ing Samudra Atlantik sisih kidul antara Amérika Kidul lan Afrika. Pulo iki nduwé pedunung kurang luwih 1.000 jiwa lan jembaré ana 88 km2. Pulo iki jajahané Britania Raya.