Pulo Séram

(Kaelih saka Pulo Seram)

Pulo Séram dumunung ana ing sebrang LorAmbon, Provinsi Maluku, Indonésia. Kutha mligi ya iku Masohi, kutha krajan kabupatèn Maluku Tengah.Ing pulo iki ana paninggalan utawa wangunan kaya ta :Pelabuhan Amahai, Masohi, Kairatu, lanpelabuhan rakyat kaya ta Tehoru, Bula, Geser, Wahai, Kobisadar lan Piru.

Pulo Séram
Géografi

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

 
Pasisir Seram