Pulo Tinjil

pulo ing Indonésia

South Banten map.png Pulo Tinjil iku pulo kang ana ing provinsi Banten, 13 km kidul Kabupaten Pandeglang, lan ing 22 km kulon Pulo Deli. Pulo iki mlebu Kabupaten Pandeglang. Pulo iki bentuké lonjong, lan nduweni luas 5,6×2,4km.

ReferensiBesut

1.https://iqbalhariadi.com/2020/01/07/sebulan-di-pulau-tinjil-mengubah-hidup-saya/ 2.http://samudranesia.id/tongkang-kandas-kembali-cemari-pantai-selatan-pandeglang/