Purwadadi, Tepus, Gunungkidul

désa ing Indonésia

Purwadadi iku désa ing Kacamatan Tepus, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Purwadadi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurwodadi
Purwadadi kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Purwadadi
Purwadadi
Purwadadi kapernah ing Ngayogyakarta
Purwadadi
Purwadadi
Purwadadi kapernah ing Indonésia
Purwadadi
Purwadadi
Koordhinat: 8°09′13″S 110°40′39″E / 8.15351°S 110.67758°E / -8.15351; 110.67758Koordhinat: 8°09′13″S 110°40′39″E / 8.15351°S 110.67758°E / -8.15351; 110.67758
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanTepus
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)