Tuduhaké menu pokok

iku, sawijining wong wadon sing menang sayembara Ratu Ayu ing Malaysia taun 1976. Kala iku kenya iki dianggep sing ayu dhéwé.

Kenya iki yèn dideleng saka jenengé katonané wong Melayu.

Uga delengenBesut