Qigong

Qigong utawi Chikung punika salah satunggaling sistem kuna saking China kanthi nyelarasaken nafas, raga, lan panggalih.[1]

rujukanBesut

  1. "What is Qigong?". National Qigong Association. Dibukak ing 10 April 2014.