Rasanae Kulon, Bima

(Kaelih saka Rasanae Barat, Bima)

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bima {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Rasanae Kulon, Bima
Nagara Indonésia

Rasanae Barat iku kecamatan ing Kutha Bima propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kutha Bima