Reconquista, Santa Fe

Reconquista iku sawijining kutha sing ana ing provinsi Santa Fe, Argentina lan wujud kutha krajan Departamento General Obligado (Departemen General Obligado). Kutha iki wujud kutha gedhé dhéwé nomer telu ing Argentina saka gunggung sing ndunungi. Papané watara 800 km ing sisih lor-kulon kutha krajan Argentina, Buenos Aires. Gunggung sing ndunungi 103.500 jiwa (2010).

Reconquista, Santa Fe, Argentina.

Tokoh misuwur saka RosarioBesut

Pranala njabaBesut