Tuduhaké menu pokok

Ing pangerten kang umum, rega kajarwakake cacahé bayar utawa wragad kang diwènèhake wong siji marang liyané kanggo piwales saka barang utawa panggaweyan kang diwènèhake marang dhèwèké. Ing Basa Indonesia diarani Harga

Ing tataran ngèlmu ékonomi, rega racaké kasebutake minangka cacahé dhuwit kang kanggo olèh barang liya kanthi kang wis tinamtu akèhé, upamané pira rupiah saben sak kilogram barang A. Ing bagan barter, rega uga kajarwakake bandhingane barang siji lan liyané nalika barang iku kaijolake.

Pranala njabaBesut

Pirsani informasi ngenani Rega ing KamusWiki.