Ringgo Agus Rahman

Ringgo Agus Rahman lair ing Purwakarta nalika tanggal 12 Agustus 1982.[1] Sadurungé dadi aktor, Ringgo iku salah sijiné penyiar Radhio ing Bandung.[1] Saliyané iku, Ringgo uga dadi presenter TV lan bintang iklan.[1]

Ringgo Agus Rahman
Ringgo agus rahman 199.jpg
Pakaryanaktor, presenter

KarirBesut

Jeneng Ringgo wiwit misuwur nalika main dadi tokoh Agus ing filem lan sinétron kang judhulé JOMBLO.[1] Film iki digawé saka carita ing novèl laris kang digawé Adhitya Mulya.[1] Ing filem iki, Ringgo main karo Christian Sugiono, Dennis Adishwara, Rizky Hanggono.[1] Lumantar aktingé iki Ringgo banjur mlebu ing nominasi Festival Film Indonésia (FFI), nanging banjur kalah karo Albert Fakdawer ing DENIAS, SENANDUNG DI ATAS AWAN.[2]

Film Jomblo banjur banjur disiyaraké manèh kanthi wujud serial tivi, nanging tokoh lan judhulé padha.[1] Ringgo uga main manèh dadi tokoh Agus, nanging serial filem iki mung disiyaraké sadhéla.[1] Saliyané main filem lan sinétron, Ringgo uga tau dadi presenter ing acara tivi.[1] Ana program tivi kang cacahé loro kang disiyaraké ya iku Ala Ringgo ing RCTI lan Ringgo Star ing An TV.[1]

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f g h i j selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 17 Agustus 2011)
  2. hot.detik.com(dipunundhuh tanggal 17 Agustus 2011)