Robert Samuel Holding (lair 20 Sèptèmber 1995) inggih punika satunggaling juru main bal-balan saking Inggris ingkang main minangka bék ing Liga Primér Inggris klub Arsenal. Sadéréngipun ing klub Arsenal, piyambakipun main ing klub Bolton Wanderers lan ugi dados angguta tim nasional Inggris U-21.[2]

Rob Holding
Rob Holding 2018.jpg
Holding main ing klub Arsenal taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Robert Samuel Holding[1]
Tanggal lair (1995-09-20) 20 Sèptèmber 1995 (umur 24)
Papan lair Stalybridge, Inggris
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 in)
Posisi main bék
Katerangan klub
Tim saiki
Arsenal
Angka 16
Karir nom
2004–2013 Bolton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2016 Bolton Wanderers 26 (1)
2015Bury (loan) 1 (0)
2016– Arsenal 15 (0)
Tim nasional
2016–2017 Inggris U21 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 3 January 2018 (UTC).


Karièr KlubBesut

Bolton WanderersBesut

Holding miwiti kariripun ing klub Bolton Wanderers wekdal umur pitung taun, lajeng minggah kariripun mlebet ing Liga 2 EFL klub Bury ing taun 2015.[3][4] Piyambakipun miwiti karir profésionalipun ing tanggal 3 April 2015 lan menang 2-0 mengsah Cambridge United,[5] lan debut kapisan ing klub Bolton tanggal 11 Agustus 2015 wekdal menang 1-0 mengsah Burton Albion ing League Cup. [6] Piyambakipun nyithak gol ingkang kapisan wekdal tanggal 23 Januari 2016 wekdal mengsah Milton Keynes Dons. Holding naté kapilih dados juru main Bolton Wanderers' Player of the Season ing mangsa 2015-16.[7]

Pranala njawiBesut

(ing basa Indonésia) Rob Holding Resmi Berseragam Arsenal

RujukanBesut

  1. "Squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 11 January 2018. Dijupuk 11 January 2018. 
  2. "Rob Holding". Eurosport.com. 
  3. Murphy, Dan (11 January 2018). "Scout Report: Rob Holding - Bolton Wanderer's talented defender". Outside Of The Boot. Dijupuk 11 January 2018. 
  4. "Rob Holding: Bury sign Bolton defender on loan". BBC Sport. Dijupuk 11 January 2018. 
  5. "Cambridge 0-2 Bury". BBC Sport. Dijupuk 11 January 2018. 
  6. "Bolton 0-1 Burton". BBC Sport. Dijupuk 11 January 2018. 
  7. "Rob Holding wins Player of the Year for 2015/16". Bolton Wanderers FC. Dijupuk 11 January 2018.