Reca Robin Hood ing Nottingham, Inggris

Robin Hood iku tokoh folkoristis Inggris. Dhèwèké kaanggep minangka siji maling sing nyolong saka wong sugih lan sawisé iku ngedum kasilé marang wong-wong mlarat. Robin Hood kerep digambaraké minangka baud marang gendhéwa lan pedhang.

.