Rodrigo Palacio

Rodrigo Sebastián Palacio (lair ing Bahía Blanca, Buenos Aires, 5 Fèbruari 1982; umur 39 taun) ya iku salah sijing juru main ngarep tim nasional bal-balan Argentina sing dhuwur awaké 175 cm lan panyerang sing main ing klub Inter Milan.[1]

Rodrigo Palacio
Rodrigo-Palacio.jpg
Katerangan priangga
Tanggal lair (1982-02-05) 5 Fèbruari 1982 (umur 39)
Papan lair Bahía Blanca, Argentina
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Internazionale
Angka 8
Karir nom
1990–2002 Bella Vista
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2003 Huracán (TA) 53 (15)
2003–2005 Banfield 36 (9)
2005–2009 Boca Juniors 185 (82)
2009–2012 Genoa 90 (35)
2012– Internazionale 4 (2)
Tim nasional
2005– Argentina 8 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 5 Februari 2011 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13 Oktober 2011 (UTC)

Palacio naté main kanggo klub Bella Vista, Huracán (TA), Banfield, Boca Juniors lan Genoa sadurungé gabung karo Internazionale.[2]

RéferènsiBesut

  1. "El partido en el que los Palacio tendrán sensaciones encontradas" (ing basa Spanish). Diario Perfil. 30 March 2008. Dibukak ing 27 December 2009.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  2. "Genoa president: Palacio will be an Inter player next season". Goal.com. 2012-05-22. Dibukak ing 2012-05-22.

Pranala njabaBesut