Tuduhaké menu pokok
Rose hips

Rose hips (uga diarani rose haws) iku woh saka tuwuhan mawar. Who iki bisa dipangan (kanthi ati-ati amarga ngandhut wulu sing bisa njalari iritasi) lan akèh ngandhut Vitamin C. Who rosehip ikibiasaé awarna abang/oranye nanging ing sawatara spésies ana sing awarna ungu tuwa nganti ireng. Rose hip lumrahé digawé tèh hèrbal.

Pranala njabaBesut