Roti rata

Roti rata yaiku sawijining jinis roti sing digawe glepung, banyu, lan uyah, banjur digulung dadi adonan sing rata. Akeh roti lapis tanpa ragi, sanajan ana sing ragi, kaya ta pizza lan roti pita .

Flatbread
Flatbread.JPG
Homemade flatbread
JinisBread
Woworan pokokFlour, water, salt
Buku masakan: Flatbread  Médhia: Flatbread

Roti rata wiwit ing ngisor siji milimeter nganti sawetara sentimeter nganti bisa gampang dipangan tanpa diiris. Bisa dipanggang ing oven, digoreng nganggo lenga panas, diobong nganggo areng, dienggo ing wajan panas, tava, comal, utawa kothak logam, lan dipangan seger utawa dikemas lan digawe beku kanggo digunakake mengko.