Tuduhaké menu pokok

Ruku' (رُكوع) iku tandha ing mushaf Al Quran. Tandha sing kapacak racaké wujud aksara ع ('ain). Ing surat-surat dawa, dipérang dadi sawetara ruku'. Ing tadarus Al Quran, tandha ruku' iki asring dadi wates pamacan saben dinané.

Uga delengenBesut